Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлено розкішний літак HondaJet Elite II
Всі новини / Автосвіт

Представлено розкішний літак HondaJet Elite II

Представлено розкішний літак HondaJet Elite II
На найбільшій міжнародній виставці ділової авіації NBAA Business Aviation Convention & Exhibition відбулася прем'єра бізнес-джету HondaJet Elite II.

Літак від підрозділу Honda Aircraft Company отримав новий інтерцептор та просунуту авіоніку, здатну без участі пілотів посадити його у позаштатній ситуації. Завдяки деяким технічним покращенням, дальність польоту HondaJet зросла з 1437 до 1547 морських миль (до майже 2,9 тисяч кілометрів).

Бізнес-джет HondaJet Elite II вийшов чимось середнім між Elite S та далекобійним HondaJet 2600. Дальність польоту літака зросла з 1437 до 1547 морських миль, злітна маса - з 4944 до 5035 кілограмів. Це, як і раніше, найбільш економічний, швидкий і високо літаючий представник класу. З нововведень особливо виділяються новий інтерцептор, що покращує злітно-посадкові характеристики, а також просунута авіоніка.



Японці використовують кастомний комплекс з урахуванням Garmin G300. Електроніка HondaJet Elite II допомагає стабілізувати літак при підході до летовища і може посадити його в позаштатній ситуації. Ці можливості, разом із автоматом тяги, стануть доступні наступного року.

Також бізнес-джету додали нові варіанти обробки фюзеляжу та салону, наприклад, покриття для підлоги з твердих сортів деревини.

Читайте також: Найпопулярніші гібридні авто на внутрішньому ринку України

До того ж покращена шумоізоляція, у списку опцій з'явилися чохли крісел з овчини та нова конфігурація сидінь пілотів зі збільшеним простором для ніг. Нововведенням також стали інтегровані зовнішні вогні, ілюмінація біля головного входу та багатобарвне світлодіодне підсвічування салону.

10-24-2022, 21:38  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 144   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: