Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Китайський пікап ZX Weishi 1949 виходить на ринок
Всі новини / Автосвіт

Китайський пікап ZX Weishi 1949 виходить на ринок

Китайський пікап ZX Weishi 1949 виходить на ринок
Китайський пікап ZX Weishi 1949 з дизайном на кшталт RAM 1500 здивує зв'язкою дизеля та автомата.

Мінпромторг КНР підтвердив, що скоро на ринок вийде двопедальна вантажівка на "важкому" паливі з багатим обладнанням та 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач ZF.

З екологічних міркувань дизельні версії в Китаї є лише у комерційного транспорту, тож анонс дорогого пікапа з агрегатом такого типу незвичайний.

Пікап ZX Weishi 1949 довжиною 5,4 метра дебютував у грудні минулого року у статусі першого серійного повнорозмірного китайського пікапа. Спочатку двопедальні версії могли бути тільки бензиновими з турбомотором 2.0 (197 сил, 360 Нм), а турбодизель Nissan об'ємом 2,3 літра (163 сили, 380 Нм) поєднувався виключно з 6-швидкісною "механікою".



Незабаром німецький автомат ZF агрегатують з турбодизелем, а оснащення зміниться: двопедальна дизельна версія отримає заводський тягово-зчіпний пристрій, більш вишукану оббивку салону з ромбоподібним простроченням, бездротову зарядку для гаджетів та електропідсилювач керма. Раніше такого поєднання ZX Weishi 1949 не було: "дорогі" опції покладалися бензиновим пікапам, а на буксирування була розрахована версія з "механікою".

Читайте також: Найпопулярніші гібридні авто на внутрішньому ринку України

В іншому інновацій не очікується: дизельна версія з автоматом буде доступна з заднім або жорстко повним приводом, що підключається, в списку очікуваного базового обладнання — медіасистема з великим тачскріном, круїз-контроль, віртуальна приладова панель і електронне гальмо стоянки.

10-26-2022, 10:41  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 233   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: