Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Brembo представив свої новітні розробки на виставці EICMA 2022
Автосвіт / Фото

Brembo представив свої новітні розробки на виставці EICMA 2022

Brembo представив свої новітні розробки на виставці EICMA 2022
На виставці EICMA 2022 Brembo продемонструвала новітні інновації для гальмівних систем, орієнтованих на продуктивність, у вигляді нового набору супортів, головного циліндра і колодок.

Нова технологія Brembo, створена відповідно до найвищих стандартів продуктивності, ідеально підходить для суперспортбайків з найвищими характеристиками.

Для початку Brembo використала свою перевірену та надійну технологію моноблочних супортів і зробила її ще краще за допомогою нового супорту GP4-MS. За словами Brembo, він був створений для треку та дороги, а також містить усі новітні технології, процеси та найінноваційніші матеріали.

Новий Brembo GP4-MS поєднує в собі обробку цільного алюмінію з моноблочною технологією, аналогічною гальмам, що використовуються на мотоциклах гоночних MotoGP і WorldSBK. Крім того, Brembo пояснює, що завдяки використанню обробки цільного алюмінію GP4-MS набагато зносостійкіший, ніж стандартні литі супорти.

Крім GP4-MS компанія Brembo також розробила новий головний циліндр, що забезпечує найкращі відчуття від управління. Новий 19RCS Corsa Corta RR – найлегший головний циліндр Brembo, розроблений для забезпечення чудового відчуття гальмування та регулювання. Він має тверде титаново-сіре покриття, більш темне, ніж у попередніх моделей головних циліндрів MCS і RCS, оскільки така обробка забезпечує більшу довговічність при збереженні легкої конструкції.



Важель гальма також був змінений, щоб забезпечити інтуїтивнішу реакцію на гальмування. Звичайно, новий 19RCS Corsa Corta RR дозволяє точно налаштовувати точку гальмування, а також відстань від важеля до керма за допомогою перемикача, розташованого у верхній частині насоса, що дозволяє водіям легко налаштовувати систему відповідно до своїх уподобань на льоту.

Читайте також: У Porsche прозвітували про випуск 100 тис. електрокарів Taycan

І останнє, але не менш важливе: Brembo звертає увагу на більш екологічне та стійке майбутнє, випустивши нові колодки Greenance. Вони були сконструйовані таким чином, щоб підтримувати ту ж саму продуктивність навіть у разі підвищення температури гальм.
11-13-2022, 09:26  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 156   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: