Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В Україні побудували нову машину на шасі Ford Trucks
Автосвіт / Фото

В Україні побудували нову машину на шасі Ford Trucks

В Україні побудували нову машину на шасі Ford Trucks
Завод спецтехніки «Техкомплект» розширив асортимент продукції – днями замовнику був переданий автопаливозаправник на шасі Ford Trucks 1833 (4х2).

Проект реалізований спільно з дилером – ТОВ «Вітал Груп Лтд». і компанією АВТЕК, яка поставила шасі. Модель AТЗ-11 оснащега сталевою цистерною корисним обсягом 11 000 літрів, пише autocentre.ua.

Передня і задні стінки мають еліптичну форму. Тут не тільки дві секції, а й два пости роздачі та обліку палива, що дозволяє одночасно обслуговувати відразу два автомобілі. Машина укомплектована насосом ВС-80, двома зливними рукавами по 4 м, одним рукавом на 10 м, пеналами під вогнегасники, стаціонарною дробиною і відкидними поручнями.



Що ж стосується шасі Ford Trucks 1833 (4х2), то воно розраховане на повну масу 18 т і пропонується з чотирма варіантами колісної бази – 3800 мм, 4250 мм, 4750 мм і 5500 мм.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

В якості силового агрегата застосовується 9,0-літровий турбодизель потужністю 330 к. с., що працює в парі з 9-ступеневою коробкою передач Eaton.
11-20-2022, 01:06  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 256   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: