Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Компанія Volkswagen представила новий кросовер Volkswagen Tavendor 2023
Автосвіт / Фото

Компанія Volkswagen представила новий кросовер Volkswagen Tavendor 2023

Компанія Volkswagen представила новий кросовер Volkswagen Tavendor 2023
Автомобіль випускається на спільному підприємстві компаній Volkswagen та FAW. Це буде остання машина із класичним ДВС перед переходом на електрокари.

Офіційно представлено новий кросовер Volkswagen Tavendor. Продаватиметься він у 5 різних комплектаціях. Базова версія коштуватиме 38 600 доларів. Топова версія коштує вже 45 700 доларів.

При цьому керівництво компаній висловилося, що ця модель стане останньою для СП із повністю класичним мотором. Потім почнуть з’являтися гібридні та повністю електричні машини. Новий кросовер отримав основу платформу MQB.

Його довжина досягає 4936 мм при відстані між осями в 2980 мм. З зовнішності відзначимо світлодіодні ходові вогні, причому за рахунок форми та габаритів вони непогано освітлюють дорогу навіть без основного світла. Решітка радіатора складається з великої кількості осередків, а родзинкою стало підсвічування логотипу і дверних ручок.



Якщо говорити про інтер’єр, то варто виділити сучасну цифрову панель приладів та головний пристрій. Їх об’єднали у єдиний екран.

З оснащення відзначимо мультикермо, клімат-контроль, а також перемикання передач за допомогою кнопок. Під капотом знаходиться 2,0-літровий двигун з турбіною, віддача якого сягає від 186 до 220 к.с.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

Поєднується він із роботизованою трансмісією. Також є повнопривідна версія.

11-21-2022, 16:34  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 716   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: