Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Стало відомо, яким буде новий електромобіль від Renault
Автосвіт / Фото

Стало відомо, яким буде новий електромобіль від Renault

У вільному доступі з’явилися фото перспективного недорогого електромобіля Yi Ezoom – ця модель має безпосереднє відношення до французької Renault, хоча і буде вироблятися тільки в Китаї.

Знімки витекли через базу Мінпрому Китаю.

Прийдешню новинку розробило спільне підприємство JMEV, його співвласниками є Renault (частка – 50%), китайський автовиробник JMC (37%) і китайський фонд China Agricultural Development Construction Fund Corporation (13%).

Yi Ezoom створений з чистого аркуша, він має кузов типу седан, який характеризують обтічні форми і футуристичний дизайн. Привертають увагу зовнішні дверні ручки висувного типу – як на дорогих Tesla, Jaguar, Land Rover або новому S-Class. Також можна помітити панорамний скляний дах.

Довжина, ширина і висота – 4675, 1835 і 1480 мм відповідно, колісна база – 2750 мм. Це середньорозмірня модель, яку можна порівняти за зовнішніми габаритами зі Skoda Octavia.
Стало відомо, яким буде новий електромобіль від Renault

Yi Ezoom буде оснащуватися електромотором потужністю 110 кВт (150 к.с.) і літій-іонною батареєю. Характеристики поки невідомі.



Новинку повинні подати протягом декількох місяців, можливо, навесні 2021-го.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

СП JMEV засноване в 2015 році, його штаб-квартира розташовується в місті Наньчані на південному сході Китаю. В даний час JMEV виробляє три моделі субкомпактних п’ятидверних міських електромобілів.
11-22-2022, 09:34  
Джерело: avtosota.com
Переглядів: 404   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: