Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Нетиповий Hyundai працює на українських дорогах вже 15 років
Автосвіт / Фото

Нетиповий Hyundai працює на українських дорогах вже 15 років

Нетиповий Hyundai працює на українських дорогах вже 15 років
Днями в Києві був помічений досить цікавий самоскид – на базі середньотоннажної моделі Hyundai HD 120.

Це досить рідкісна професія для такої машини, принаймні на вітчизняному ринку.

В Україні HD 120 отримав поширення в основному в якості розвізного автомобіля з різними кузовами-фургонами, а ось в ролі самоскидів Hyundai у нас в основному використовується модель важкого класу – HD 270.

Цікаво, що великовантажні Hyundai навіть комплектувалися самоскидними кузовами Горлівського авторемзаводу. Одну з таких машин ми свого часу тестували.



Представлений самоскид Hyundai HD 120 був презентований українському споживачеві ще на виставці TIR 2007 в Києві. В даному випадку машина оснащена платформою з надставними бортами. Бічні борти зроблені відкидними.

Платформа південнокорейського виробництва піднімається на кут до 58 град. Можливо, це машина з першої партії для українського ринку, яка, судячи по фото, ще експлуатується.

Самоскид має вантажопідйомність 5 т, хоча шасі Hyundai HD 120 розраховано на корисне навантаження до 8,2 т і повну масу до 12 т. Модель пропонується з різними колісними базами – 3845, 4260, 4895 або 5695 мм.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

В якості силового агрегата використовується 5,9-ліровий турбодизель потужністю 225 або 250 к. с. У 2012 році у нас на тест-драйві побував промтоварний фургон Hyundai HD 120 з рестайлінговою кабіною. Крупновузлове збирання таких машин свого часу налагодили на Автоскладальному заводі № 2 «Богдан Моторс» у Черкасах.
11-22-2022, 12:53  
Джерело: autocentre.ua
Переглядів: 569   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: