Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Розсекречений новий конкурент BMW X3 і Audi Q5 від Ford
Автосвіт / Фото

Розсекречений новий конкурент BMW X3 і Audi Q5 від Ford

Розсекречений новий конкурент BMW X3 і Audi Q5 від Ford
В інтернет потрапили шпигунські фото Lincoln Nautilus.

Нове покоління розкішного кросовера від преміум-підрозділу Ford має представити на початку 2023 року. Про це повідомляє сайт Autohome.

Новий Lincoln Nautilus розсекретили в Китаї, адже саме в цій країні разом із США випускатимуть модель. Як і попередник, він побудований на платформі Ford Edge. Конкурентами кросовера будуть Audi Q5, BMW X3 і Mercedes-Benz GLC.

Дизайн Lincoln Nautilus 2023 змінився та виконаний у дусі нового седана Lincoln Zephyr. Профіль став стрімкішим, а передня частина має виразніший вигляд завдяки широкій решітці радіатора та вигнутим діодним фарам. Авто дещо виросло в розмірах.

Габарити Lincoln Nautilus 2023:

Довжина — 4908 мм
Ширина — 1952 мм
Висота — 1717 мм
Колісна база — 2900 мм



Салон Lincoln Nautilus поки не розсекречений. Відомо, що за прикладом Ford Edge і Lincoln Zephyr кросовер отримає широкий дисплей на всю ширину передньої панелі.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

Базова версія збереже 2,0-літровий бензиновий турбомотор EcoBoost, але його потужність зросте до 261 к.с. Дорожчий варіант оснащуватимуть турбованим V6. Усі Lincoln Nautilus 2023 отримають 8-ступінчасту автоматичну КПП, а привід може бути переднім або повним.

11-22-2022, 17:39  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 282   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: