Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Один із 500 автомобілів Mitsubishi Pajero Evolution з МКПП виставлений на аукціон
Автосвіт / Фото

Один із 500 автомобілів Mitsubishi Pajero Evolution з МКПП виставлений на аукціон

Один із 500 автомобілів Mitsubishi Pajero Evolution з МКПП виставлений на аукціон
Одним із найкрутіших, але водночас маловідомих проектів 90-х був Mitsubishi Pajero Evolution, омологований для використання на дорогах позашляховик Dakar Rally.

Один із них з’явився у продажу в США.

Сам Pajero Evolution ніколи не продавався у США. Модель 1997 стала лотом аукціону Cars & Bids. Рідкісний автомобіль привезли з Японії на початку року.

Всього з 1997 по 1999 рік було випущено лише 2500 екземплярів, і цей — один із приблизно 500 машин, оснащених механічною коробкою передач.



Щоб відрізнятись від звичайного Pajero того часу, Evo отримав ексклюзивний боді-кит з розширювачами кузова, новими бамперами, переробленим капотом та спойлером на задньому люку з кінцевими пластинами у формі плавників.

Також є нові 16-дюймові колеса, захисні пластини та переналаштована підвіска. Усередині встановлені спортивні сидіння Recaro, кермо Nardi та головний пристрій Pioneer із сенсорним екраном.

Хоча одометр позашляховика показує досить високі 208989 км, зовні він виглядає свіжішим.

Під капотом авто знаходиться 3,5-літровий V6 двигун, який технічно розрахований на потужність 276 л. через обмежуючу потужність «джентльменської угоди» того часу.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

Мотор надає руху задні або всі чотири колеса через 5-ступінчасту механічну коробку передач і двоступінчасту роздавальну коробку.
11-23-2022, 03:01  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 355   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: