Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий китайський позашляховик стане недорогою альтернативою Toyota Land Cruiser
Автосвіт / Фото

Новий китайський позашляховик стане недорогою альтернативою Toyota Land Cruiser

Новий китайський позашляховик стане недорогою альтернативою Toyota Land Cruiser
У Китаї представлено новий Maxus Territory.

Великий рамний позашляховик від концерну SAIC коштує 260-280 тисяч юанів ($36 300–39 000).

Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Maxus Territory є недорогою альтернативою новому Toyota Land Cruiser 300. Позашляховик нагадує японську модель у версії GR Sport — у нього схожий силует, виражений пластиковий обвіс, величезна решітка радіатора та довгасті діодні фари. Втім, китайська модель помітно більша.

Розміри Maxus Territory 2023:

довжина — 5 214 мм;
ширина — 2 016 мм;
висота — 1 876 мм;
колісна база — 2 950 мм.

Салон Maxus Territory оброблений шкірою та алюмінієм. На передній панелі встановлено віртуальний щиток приладів та 12,3-дюймовий сенсорний дисплей.

Запропоновано версії на 5, 6 та 7 місць, а зі складеними задніми сидіннями виходить 2 400-літровий багажник. У топовій версії передбачені вентиляція і масаж крісел перших двох рядів, потужна акустика JBL з 12 динаміками та дві бездротові зарядки для смартфонів.



Китайський позашляховик оснащений 2,0-літровим бензиновим турбомотором на 218 к. с., доповненим 48-вольтною "м'якою" гібридною установкою. Максимальна швидкість становить 175 км/год.

Новий Maxus Territory отримав 8-ступінчасту автоматичну КПП, а повний привід доповнений знижувальною передачею і блокуванням диференціалів. Також передбачено 10 режимів для різних типів бездоріжжя, а кліренс дорівнює 230 мм.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

Позашляховик може незабаром з'явитися за межами Китаю, адже споріднений пікап Maxus T90 (збудований на тій же платформі) вже продається в Європі.
11-23-2022, 20:36  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 577   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: