Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В Україні з'явиться недорогий британський електрокросовер з запасом ходу 400 км
Автосвіт / Фото

В Україні з'явиться недорогий британський електрокросовер з запасом ходу 400 км

В Україні з'явиться недорогий британський електрокросовер з запасом ходу 400 км
У грудні на український ринок вийде новий MG Marvel R.

Появу електричного кросовера анонсували на сторінці представництва британської марки у Facebook.

Електромобіль MG Marvel R випускають із 2021 року на підприємстві китайського концерну SAIC. Він уже вийшов на європейський ринок і там коштує трохи менше ніж 40 тис. євро у базовій версії. Модель мала з'явитися в Україні ще навесні, але повномасштабне російське вторгнення змусило відкласти його презентацію.

Новий MG Marvel R — недорогий електричний кросовер з виразним дизайном. У нього похилий дах, рельєфні боки й тоненькі фари, з'єднані діодною смугою. Стандартними є 19-дюймові диски.

Розміри MG Marvel R 2022:

Довжина – 4674 мм
Ширина – 1919 мм
Висота – 1618 мм
Колісна база – 2800 мм

У салоні встановлені віртуальна панель приладів та великий 19,4-дюймовий сенсорний дисплей. Об'єм заднього багажника становить 357-1396 л, також передбачено 150-літровий передній відсік.



Електричний кросовер MG в Україні запропонують у двох багато оснащених версіях. Базовий варіант Lux отримав панорамний дах, безключовий доступ, шкіряний салон, електропривод та підігрів сидінь, камери кругового огляду, електропривід багажника з сенсором відкриття. Крім того, передбачено набір систем безпеки — адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, втримання у смузі, контроль "сліпих" зон та розпізнавання дорожніх знаків.

Такий MG Marvel R є задньопривідним та оснащений двома моторами загальною потужністю 180 к. с. та батареєю на 70 кВтг. Він розганяється до 100 км/год за 7,9 секунди й може проїхати без підзарядки 402 км.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

Топова версія Performance також отримала вентиляцію крісел та акустику Bose. До того ж вона повнопривідна і 288-сильна. Розгін до 100 км/год займає 4,9 с, а максимальна швидкість становить 200 км/год, але запас ходу дещо менший — 370 км.
11-23-2022, 21:39  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 516   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: