Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлений новий Ford Tourneo Custom
Автосвіт / Фото

Представлений новий Ford Tourneo Custom

Представлений новий Ford Tourneo Custom
Опубліковано офіційні фото Ford Tourneo Custom.

Пасажирський побратим Ford Transit надійде в продаж із початку 2023 року.

Про це повідомляє офіційний сайт Ford.

Новий Ford Tourneo Custom запропонують у стандартній і подовженій версіях. Дизайн мінівена став виразнішим і витриманий у дусі родинного Ford Transit 2023. У авто широка решітка радіатора та розкосі діодні фари, а боковини залишилися профільованими.

Лінійку поповнила позашляхова версія Active. Її можна впізнати за захисним пластиковим обвісом і 19-дюймовими дисками, а ще такий мінівен отримав матричну оптику.



У салоні з'явилися віртуальна панель приладів і великий 13-дюймовий тачскрин. Новий Ford Tourneo Custom доступний у виконанні на 8 і 9 місць, до того ж можливості трансформації салону розширені. Крісла стали легшими й тепер простіше рухаються по спеціальних рейках. Як і раніше, другий ряд можна розвернути, щоб пасажири сиділи віч-на-віч.

Комплектація Ford Tourneo 2023 суттєво розширена — доступні панорамний дах, електропривід зсувних дверей, тризонний клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду й акустика Bang&Olufsen із 14 динаміками.

Першим дебютував електромобіль Ford eTourneo Custom. Він оснащений 218-сильним мотором і батареєю на 74 кВт∙год. Він може буксирувати двотонний причіп і має запас ходу в 370 км. Зарядити електрокар на 80% можна за 41 хвилину.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

Залишаться в лінійці й 2,0-літрові турбодизелі на 136, 150 та 170 к.с. Також запропонують плаг-ін гібрид Ford Tourneo Custom із 2,5-літровою бензиновою четвіркою та електромотором, здатний проїхати понад 50 км на електротязі. За доплату буде доступний повний привід.
11-23-2022, 23:27  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 323   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: