Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Електричний "Гелендваген" уперше продемонстрував свої можливості (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Електричний "Гелендваген" уперше продемонстрував свої можливості (ВІДЕО)

Mercedes-Benz продемонстрував можливості нового позашляховика EQG.

Електричний "Гелендваген" надійде в продаж із 2024 року, але його прототипи вже активно випробовують, і проведені демонстраційні заїзди на авто. Про це повідомляє видання Autocar.

Тестові зразки Mercedes-Benz EQG закрили камуфляжем. Утім, раніше електричний "Гелендваген" уже розсекретили, причому це сталося в Києві — в Україну позашляховик привезли для рекламних зйомок. Від стандартної моделі електрокар відрізнятиметься дизайном решітки радіатора, бамперів і оптики.

У межах демонстрації електромобіль Mercedes-Benz EQG продемонстрував хорошу прохідність на бездоріжжі та показав "танковий" розворот на місці.



Таких здібностей досягли завдяки інноваційній силовій установці. Електрокар "Гелендваген" отримав відразу чотири мотори (по одному на колесо) здатні імітувати блокування диференціалів. До того ж задні колеса повертаються.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

Точні характеристики Mercedes EQG поки що не розголошують. Утім, розробники заявили, що потужність електрокара перевищить 600 к.с.. Позашляховик отримає батарею ємністю близько 100 кВт∙год, а його запас ходу становитиме не менше 500 км.
11-24-2022, 01:01  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 194   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: