Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У мережі з’явилися «шпигунські» світлини флагманського кросовера Chery Tiggo 9
Автосвіт / Фото

У мережі з’явилися «шпигунські» світлини флагманського кросовера Chery Tiggo 9

У мережі з’явилися «шпигунські» світлини флагманського кросовера Chery Tiggo 9
В інтернеті з’явилися перші «шпигунські» знімки нового кросовера Chery Tiggo 9.

Офіційний дебют флагманської моделі мав відбутися в рамках автосалону в Гуанчжоу 18 листопада, але виставку перенесли без оголошення нових дат.

Судячи з фото, що передня частина автомобіля отримала характерні для всього сімейства Tiggo радіаторні ґрати і агресивний передній бампер.

У профіль Chery Tiggo 9 нагадує Range Rover Velar. Кузов «китайця» отримав схожу віконну лінію, що звужується до корми, а також завалені стійки заднього скла.

Chery Tiggo 9 – один із найбільших кросоверів у модельній лінійці. Габарити машини: 4780 1920 1700 мм. Розмір колісної бази становитиме 2800 мм. Виробник планує випустити модифікації з п’яти- та семимісним салоном.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

Раніше повідомлялось, що виробництво Chery Tiggo 9 розпочнеться у 2023 році.



Зазначимо, Chery володіє половиною активів спільного підприємства з Jaguar Land Rover в Китаї, а сучасні платформи сімейства Tiggo та інших моделей розроблялися за участю британських інженерів.

11-27-2022, 02:04  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 116   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: