Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » 800-сильний BMW M8 не зміг розігнатися до 300 км/год (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

800-сильний BMW M8 не зміг розігнатися до 300 км/год (ВІДЕО)

Спортивна версія BMW M8 потужністю 800 к.с. не змогла розігнатись до 300 км/год на німецькому автобані.

BMW M8 — одна з найпотужніших машин виробника з Мюнхена. Однак для деяких ентузіастів заводський 4,4-літровий твін-турбо млин не має достатньої потужності зі стандартними 625 кінськими силами (460 кіловат) і 750 Ньютон-метрів крутного моменту.

Ось тут на допомогу приходить переналаштована версія двигуна, яка приносить більше потужності та потенційно збільшує максимальну швидкість “гранд турера”.

Незалежно від того, чи ми говоримо про немодифіковану M8 чи тюнінговану, автобан є природним середовищем існування дводверного автомобіля. У випадку з відео вище, він має м’який верх і пакет тюнінгу, який підвищує максимальну потужність до 800 к.с. (588 кВт). Але чи достатньо цього, щоб кабріолет досяг позначки 300 кілометрів на годину?

Ролик тривалістю 3:30 хвилин переносить нас на різні ділянки німецького шосе, на деяких з яких немає обмеження швидкості. Саме тут тюнінгований M8 Convertible розкриває свій повний потенціал і грає свою вихлопну симфонію.

Дивно, однак, спорткар не вийшов за межі 300 км/год, але це не означає, що він не може перевищити цю швидкість.

У стандартній формі M8 має обмежену максимальну швидкість 250 км/год, але цей екземпляр досягає 298 км/год без жодного стресу. Причина, чому він не розвиває високі швидкості, ймовірно, пов’язана з тим, що водій просто не хоче доводити автомобіль до своїх можливостей.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

Як видно, наприкінці відео дорога вільна, і автомобіль радісно розганяється після електронного обмеження стандартного автомобіля. Детальні характреистики для цього конкретного М8 невідомі, але він може досягти 310 км/год або навіть трохи більше.



M8 з подвійним турбонаддувом V8 залишається одним із найшвидших і найпотужніших автомобілів. З невеликою допомогою фахівців з тюнінгу автомобіль можна легко перетворити на абсолютну ракету, й автобан є улюбленим місцем для M8.









11-27-2022, 03:14  
Джерело: newsyou.info
Переглядів: 471   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: