Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У Британії знайшли занедбаний особняк із сотнею рідкісних авто (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

У Британії знайшли занедбаний особняк із сотнею рідкісних авто (ВІДЕО)

У Британії знайшли занедбаний особняк із сотнею рідкісних авто (ВІДЕО)
На території занедбаного багатомільйонного особняка у Великій Британії виявлено колекцію із понад сотнею класичних автомобілів від відомих світових брендів.

Серед них є кілька чудових екземплярів, які все ще можна відреставрувати. Відео рідкісної знахідки опублікував на своєму YouTube каналі Ratarossa відеоблогер Скотт Чіверс.

Зі слів автора, класичні Jaguar, Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Volvo та Opel стоять практично у всіх куточках особняка.

«Куди б ви не подивилися, скрізь сховані автомобілі. Обертаюся, а там ще один за навісом. Багато автомобілів зберігаються зовні, й це погано, тому що вони іржавіють», — розповів Скотт у відео про свою знахідку.

Читайте також: У Швейцарії розробляють електрокар, який працює на морській воді

Декілька років тому особняк став жертвою повені і тепер не придатний для життя. У ньому все прогнило від даху до підлоги. Не менш гнітюче виглядає й автоколекція, в якій є такі рідкісні екземпляри, як кабріолети Triumph TR6, Jensen Healey та Jaguar Daimler.



Також у відео можна побачити кілька Mercedes-Benz, Honda Civic першого покоління та навіть корпус від Opel GT.


11-27-2022, 20:36  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 1 560   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: