Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В мережі показали Mazda RX-7, яка стояла в гаражі з 1999 року (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

В мережі показали Mazda RX-7, яка стояла в гаражі з 1999 року (ВІДЕО)

В мережі показали Mazda RX-7, яка стояла в гаражі з 1999 року (ВІДЕО)
Спорткар Mazda RX-7 — один з найвідоміших автомобілів марки. З 1978 по 2002 вийшло три покоління цієї моделі.

Нещодавно автори YouTube-каналу WD Detailing опублікували 30-хвилинне відео, присвячене купе RX-7 1995 року випуску, яке простояло у гаражі 23 роки, пише autocentre.ua.

Власник придбав його новим, але злякався потужності та швидкості, й поставив автомобіль у гараж, проїхавши трохи більше 14 тисяч кілометрів. У ролику ви зможете побачити, яким було перше миття Mazda RX-7 за всі роки існування.

Все почалося з миття кузова струменем води під тиском. Наступним етапом стало ретельне очищення кузова за допомогою спеціальних хімікатів.

Читайте також: У Швейцарії розробляють електрокар, який працює на морській воді

Потім майстри оглянули кузов на наявність пошкоджень, повністю відновили та відполірували лакофарбове покриття. Не менш ретельного очищення зазнав салон автомобіля. Для кращого доступу до найбільш забруднених зон навіть довелося демонтувати деякі деталі.



Не виключено, що власник наважиться все-таки сісти за кермо Mazda RX-7. Але цілком можливо, що автомобіль з’явиться новий господар. Скільки йому обійдеться практично новий спорткар із оригінальними деталями, залишається лише здогадуватися.







11-29-2022, 01:08  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 146   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: