Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Audi презентували найпотужніший і найшвидший у світі універсал
Автосвіт / Фото

Audi презентували найпотужніший і найшвидший у світі універсал

Audi презентували найпотужніший і найшвидший у світі універсал
Новий Audi RS6 Performance, як і раніше, оснащений 4,0-літровим V8 твін-турбо, але його потужність збільшили з 600 до 630 к. с., а крутний момент виріс з 800 до 850 Нм.

Тепер розгін до 100 км/год займає 3,4 секунди, а максимальна швидкість може бути обмежена на 280 або 305 км/год. Це найпотужніший і найшвидший універсал у світі.

Крім того, у Audi RS6 Performance переналаштовані 8-ступінчаста автоматична КПП та кермо, а повний привід доповнений новим спортивним диференціалом. За доплату запропоновано карбоново-керамічні гальма.

Читайте також: В США Domino’s Pizza пересадить своїх курʼєрів на електромобілі Chevrolet Bolt

Відрізнити версію Performance від стандартного Audi RS6 можна лише зі спеціальним литим дискам діаметром 21 чи 22 дюйми. Крім того, розширили палітру кольорів кузова та варіантів обробки салону. Хоча в будь-якому випадку інтер'єр декорований шкірою, алькантарою та карбоном.



Універсал Audi RS6 Performance надходить у продаж із грудня. Його вартість становитиме 135 000 євро. Тим часом вже йде робота над новим поколінням Audi RS6 і воно буде гібридним.
11-30-2022, 17:43  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 383   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: