Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий електромобіль Toyota провалив випробування на запас ходу в реальних умовах
Автосвіт / Фото

Новий електромобіль Toyota провалив випробування на запас ходу в реальних умовах

Новий електромобіль Toyota провалив випробування на запас ходу в реальних умовах
Електричний кросовер Toyota bZ4X розчарував своїм запасом ходу.

У реальних умовах дальність пробігу однією зарядці істотно відрізняється від паспортних показників. Про це свідчать результати тесту проведеного данським сайтом FDM.

Під час випробувань з'ясувалося, що реальний запас ходу Toyota bZ4X вдвічі менший від заявленого автовиробником. Причому така картина спостерігається у різних версії моделі, протестованих журналістами.

Зокрема передньопривідний одномоторний електромобіль Toyota bZ4X потужністю 204 к. с. зміг проїхати лише 246 км, хоча паспортний запас ходу складає 504 км. У повнопривідної 218-сильної версії вийшло 215 км замість 461 км.

Звичайно, реальна дальність пробігу електрокара часто нижча за паспортну. До того ж у холодну погоду батарея втрачає заряд, проте різниця з паспортними показниками вийшла занадто великою.

Читайте також: В США Domino’s Pizza пересадить своїх курʼєрів на електромобілі Chevrolet Bolt

Аналогічні результати продемонстрували тести інших скандинавських видань та й власники скаржаться на малий запас ходу. Представники Toyota вже почали розслідувати, чому кросовери провалили випробування.



Нова Toyota bZ4X не вперше має проблеми. Раніше електромобілі відкликали для виправлення небезпечного дефекту — у них відвалювалися колеса.
11-30-2022, 22:43  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 370   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: