Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Оновлений електромобіль Tesla Model 3 2024 отримає більш спрощений інтер’єр
Всі новини / Автосвіт

Оновлений електромобіль Tesla Model 3 2024 отримає більш спрощений інтер’єр

Оновлений електромобіль Tesla Model 3 2024 отримає більш спрощений інтер’єр
Tesla готується оновити седан Model 3, щоб зробити його привабливішим для клієнтів та знизити виробничі витрати.

Модернізована модель Tesla отримає кодову назву Highland. Оновлення в середині циклу буде аналогічне тому, яке отримали Model S та X у 2021 році. Очікуються візуальні зміни в інтер’єрі та інтер’єрі Model 3, повідомляє Reuters.

Жодних конкретних змін у дизайні екстер’єру не було вказано. Але використовуючи модель S як зразок, Tesla може легко доопрацювати кузов і залишити незначні оновлення. Завдяки новим «гігапресам» та іншим економічним методам складання перероблений зовнішній вигляд має бути простішим і, отже, дешевшим для компанії.

Tesla зосередиться на подальшому спрощенні і так мінімалістського салону Model 3, щоб знову знизити витрати. Однак основну увагу буде приділено покращенню того, що водії використовують найчастіше, наприклад, інформаційно-розважального екрану.

Оновлення виходить ще й через те, що ринок електрокарів у Китаї, другому за величиною ринку Tesla після США, став набагато складнішим. Нещодавно автовиробник змушений піти на зниження цін на Model 3 на 9%, щоб стати конкурентоспроможнішим на ринку у боротьбі з іншими виробниками електромобілів.

Читайте також: В США Domino’s Pizza пересадить своїх курʼєрів на електромобілі Chevrolet Bolt

Це зниження цін відбулося через падіння продажів. За перші 10 місяців 2022 року Model 3 у Китаї обрали на 9% менше покупців, ніж роком раніше. Тим часом такі виробники, як BYD, перевершили з продажу Model 3 такі електромобілі, як Qin та Han. Пошук способу зниження витрат стає дедалі важливішим для Tesla.



Очікується, що оновлена ​​Model 3 вирушить у виробництво в третьому кварталі 2023 року на заводі Tesla у Шанхаї. Він також вироблятиметься на заводі автовиробника у Фремонті, штат Каліфорнія, хоча терміни виробництва там невідомі.

12-1-2022, 06:17  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 188   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: