Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Проведено лобовий краш-тест Toyota Alphard та Voyah Dreamer
Всі новини / Автосвіт

Проведено лобовий краш-тест Toyota Alphard та Voyah Dreamer

Проведено лобовий краш-тест Toyota Alphard та Voyah Dreamer
Китайський блогер провів краш-тест двох мінівенів преміум-класу: Toyota Alphard та електричного Voyah Dreamer.

Машини зіштовхнули лобову на швидкості 66 кілометрів на годину, а потім оцінили пошкодження кузова та «травми» манекенів.

Попри суттєву різницю в ціні, Альфард впорався із завданням гірше: у мінівена сильно повело кузов, а водій і пасажир отримали серйозні пошкодження.

Краш-тест двох мінівенів організував китайський блогер із ніком Yī lù yǒu chē (І лу ю че, буквально — «в оленя є машина»). Він узяв Toyota Alphard та Voyah Dreamer у початкових версіях і зімітував лобове зіткнення з частковим перекриттям на швидкості 66 кілометрів на годину. Після удару у «Альфарда» автоматично не ввімкнулась аварійна сигналізація і перестали відчинятися задні двері, але на цьому неприємності не закінчилися.

Крім сильної деформації передньої стійки, у Toyota повело середню. Манекен водія отримав серйозні травми ніг, голови та грудної клітки, причому такі ж пошкодження зафіксовано і у пасажира на другому ряду.

Читайте також: В США Domino’s Pizza пересадить своїх курʼєрів на електромобілі Chevrolet Bolt

Китайський мінівен на цьому тлі виглядав краще: водій травмував ноги та груди, пасажир тільки груди. Загалом Voyah Dreamer впорався із краш-тестом краще.



Серед причин називається зокрема жорсткіший кузов, виготовлений зі сталі з межею міцності 1389 МПа проти 1005 в Alphard.


12-1-2022, 09:48  
Джерело: newsyou.info
Переглядів: 207   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: