Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Huawei та BAIC випустять новий розумний автомобіль
Всі новини / Автосвіт

Huawei та BAIC випустять новий розумний автомобіль

Новий звіт показав, що BAIC працює над розумним автомобілем, який розробляється спільно з Huawei.

Дві компанії вже давно співпрацюють, і, схоже, ця співпраця принесе ще один новий розумний автомобіль на автомобільному ринку.

Для тих, хто не в курсі, дві компанії в минулому спільно розробляли автомобілі, причому виробник автомобілів створював справжній автомобіль, а китайський технологічний гігант розробляв допоміжну технологію та мережеву інфраструктуру. Тепер новий звіт показав, що майбутня модель розумного автомобіля від цього спільного підприємства буде випущена десь у 2024 році та продаватиметься в деяких колишніх магазинах Huawei.

Новини надійшли з джерел, близьких до справи (через ITHome ), які стверджували, що автомобіль базується на існуючій платформі BAIC, але під іншою маркою. Як і минулого разу, виробник смартфонів надасть такі технічні рішення, як розумне водіння завдяки HarmonyOS для кабіни автомобіля. Ймовірно, це також включатиме розумне керування автомобілем для майбутнього автомобіля.

Читайте також: В США Domino’s Pizza пересадить своїх курʼєрів на електромобілі Chevrolet Bolt

Для тих, хто не знає, Huawei випустила Arcfox Alpha S EV від BAIC Group, який також мав платформу HarmonyOS. Arcfox Alpha S був анонсований ще в 2021 році, і він також мав автономне водіння.



Отже, ми також можемо очікувати, що майбутня модель розумного автомобіля також матиме технологію самостійного керування.

12-2-2022, 10:21  
Джерело: newsyou.info
Переглядів: 68   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: