Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Електричний Ford Mustang випав із рейтингу надійності Consumer Reports
Всі новини / Автосвіт

Електричний Ford Mustang випав із рейтингу надійності Consumer Reports

Електричний Ford Mustang випав із рейтингу надійності Consumer Reports
Американське видання Consumer Reports опублікувало щорічний список найнадійніших автомобілів 2022 року у різних сегментах.

До них на цей раз увійшли 17 моделей марок Audi, Nissan, Hyundai, Kia та інших.

Сім автомобілів, які вважалися в рейтингу раніше, випали з нього через скарги клієнтів. Одним із них виявився Ford Mustang Mach-E – єдиний електрокар, покупку якого Consumer Reports більше не може рекомендувати.

Експерти Consumer Reports формують рейтинг на основі анкет, які заповнюють автовласники. Їх опитують про проблеми, з якими вони зіткнулися за останній рік, і залежно від їхньої кількості та серйозності присуджують моделям бали.

Mustang Mach-E цього разу забракло балів, щоб потрапити до списку. Власники поскаржилися на збої цілої низки систем: від дисплея мультимедійної системи, що зависає, до відмови акумулятора. Ще однією серйозною проблемою, через яку Ford довелося зупинити продажі влітку, став перегрів батареї та різка втрата потужності. Торік виявилося, що на кросоверах неправильно закріплено лобове скло, а панорамні люки не герметичні.

Читайте також: В США Domino’s Pizza пересадить своїх курʼєрів на електромобілі Chevrolet Bolt

Проблеми з електронікою та акумулятором Ford обіцяє вирішити новою версією програмного забезпечення, оновити яке у Mach-E можна «по повітрю».



Рекомендацію Consumer Reports отримали 17 автомобілів: Audi Q3, Buick Enclave, Chevrolet Corvette, Ford Escape Hybrid, Genesis G80, Genesis GV70, Hyundai Santa Fe, Hyundai Santa Fe Hybrid, Kia Seltos, Kia Sorento Hybrid, Lincoln Corsa , Mini Cooper, Mitsubishi Outlander, Nissan Rogue, Subaru Ascent та Volvo S60.



12-2-2022, 12:47  
Джерело: newsyou.info
Переглядів: 217   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: