Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » На аукціон виставили справжній Бетмобіль
Автосвіт / Фото

На аукціон виставили справжній Бетмобіль

На аукціон виставили справжній Бетмобіль
У США виставили на продаж оригінальний Бетмобіль 1989 року.

За легендарну машину просять 1,5 мільйонів доларів. Її подробиці розкрили на сайті компанії-продавця.

Саме це авто знімалося у фільмах "Бетмен" та "Бетмен повертається" режисера Тіма Бертона. Його дизайн розробив британський ілюстратор Джуліан Калдо. Зовнішність авто з довгим капотом, зрушеним назад салоном та величезними крилами вже стала культовою. З боків встановлені висувні кулемети.

Салон Бетмобіля є тримісним, водій сидить ззаду. Річ у тому, що під час зйомок Майкл Кітон, який грав Бетмена, не водив авто — це робив каскадер, який ховався за спинкою сидіння водія.

За сюжетом кіно Бетмобіль був оснащений реактивним двигуном, проте насправді він є електрокаром. Його максимальна швидкість становить 48 км/год.

Читайте також: В США Domino’s Pizza пересадить своїх курʼєрів на електромобілі Chevrolet Bolt

Продавець повідомив, що батарею електромобіля не заряджали останні 30 років, тобто поки що він не на ходу. Також відомо, що в авто задній привід і незалежна підвіска всіх коліс.



Після зйомок Бетмобіль використовувався у різних шоу та промоакціях. Потім він потрапив до приватної колекції в Нью-Джерсі й тепер власник вирішив продати його.
12-2-2022, 21:36  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 199   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: