Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У VW заявили, що автомобілів, подібних до Polo, більше не буде
Всі новини / Автосвіт

У VW заявили, що автомобілів, подібних до Polo, більше не буде

Бос Volkswagen Томас Шефер заявив, що автомобілів, подібних до Polo, більше не буде.

Під час розмови з журналістами в Лос-Анджелесі топ-менеджер засумнівався в економічній доцільності розвитку сімейства Polo. На думку Шефера, новий екологічний стандарт Євро-7 зробить собівартість малолітражок неприйнятно високою: той же Polo може подорожчати відразу на п’ять тисяч євро або 25 відсотків, що зробить бізнес-модель нежиттєздатною.

Бос Volkswagen вважає, що інженерам потрібно близько двох тижнів, щоб вивчити документ єврокомісії та оцінити перспективи удосконалення двигунів внутрішнього згоряння. Якщо песимістичний прогноз Шефера підтвердиться, то інвестиції у Volkswagen Polo сьомого покоління будуть заморожені, а хетчбек шостого покоління знімуть із виробництва перед введенням економ «Євро-7» у 2025 році.

Зараз базовий Volkswagen Polo коштує дешевше за 20 тисяч євро, і німецький автовиробник розуміє важливість наявності в гамі «народних автомобілів». Місце Polo можуть зайняти електрокари ID.1 та ID.2, проте при поточному розвитку технологій інженерам не вдасться опустити ціну до 20 тисяч євро, не пожертвувавши запасом ходу.

Читайте також: Airbus допоможе Renault у розробці електромобілів

Сімейство Volkswagen Polo випускається з 1975 року, а актуальні хетчбеки в строю з 2017 року пережили рестайлінг минулої весни. За межами Європи модель також продається, наприклад, у Бразилії п’ятидверка замінила ультрабюджетний VW Gol.



На думку Шефера, двигуни внутрішнього згоряння стануть історією найпізніше у 2033 році. Бос Volkswagen не вірить, що автомобілі на синтетичному паливі або водні зможуть стати реальною альтернативою електромобілям, проте розвивати альтернативні види енергії потрібно, щоб мінімізувати вуглецевий слід від літаків і кораблів.



12-4-2022, 08:53  
Джерело: newsyou.info
Переглядів: 346   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: