Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлені безпілотні Hyundai
Автосвіт / Фото

Представлені безпілотні Hyundai

Представлені безпілотні Hyundai
Опубліковано перші фото концепт-карів Hyundai M.Vision TO та M.Vision HI.

Прототипи безпілотних авто презентують у січні на шоу CES у Лас-Вегасі. Їх подробиці розкрили на офіційній сторінці Hyundai у Facebook.

Новий Hyundai M.Vision TO – автономний шатл із розсувними дверима та великою площею скління. На кузові встановлені зовнішні екрани, на які може проєктуватися реклама або інша інформація. У салоні встановлені крісла, що повертаються, обшиті зносостійким матеріалом.

Hyundai M.Vision HI — найбільш розкішний безпілотник із незграбним футуристичним дизайном. У його салоні встановлені комфортабельніші крісла, а вікна слугують голографічними дисплеями — пасажири можуть дивитися відео або сидіти в інтернеті.

Читайте також: Представлений найекстремальніший Land Rover Defender для суворого бездоріжжя

Безпілотні електромобілі Hyundai оснащені камерами, датчиками та лідарами (лазерними далекомірами).

Кермо, педалі чи будь-які інші органи управління у них відсутні. На кожному колесі встановлено мотор, який інтегрований в один модуль з гальмами, елементами кермового управління і підвіски.



Колеса можуть повертатися на 90 градусів, що підвищує маневреність у міських умовах, а також дозволяє їздити боком і розвертатися на місці.
12-10-2022, 07:36  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 272   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: