Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Гібридний кросовер Kia здивував експертів відточеною керованістю на рівні спорткарів (ВІДЕО))
Автосвіт / Відео

Гібридний кросовер Kia здивував експертів відточеною керованістю на рівні спорткарів (ВІДЕО))

Гібридний кросовер Kia здивував експертів відточеною керованістю на рівні спорткарів (ВІДЕО))
Новий Kia Niro другого покоління чудово проявив себе в так званому "лосиному" тесті.

Гібридний кросовер став одним із найкращих у своєму класі і навіть обійшов потужні спортивні моделі. Про це повідомляє сайт km77, який проводив випробування.

Найкращий результат Kia Niro 2022 — проходження маневру на швидкості 81 км/год. Нагадаємо, що чудова оцінка присуджується за швидкість 77 км/год і вище.

Для кросовера це дуже добрий показник — лише Tesla Model Y виявилася швидше (83 км/год). Щобільше, новий Kia Niro обійшов навіть спортивний Audi RS3, який показав 75 км/год.

Читайте також: Tesla нарешті перетворила свої електромобілі на ігрові приставки, додавши підтримку Steam (ВІДЕО)

У тесті брав участь стандартний гібрид Kia Niro (у моделі також є плаг-ін гібридна та електрична версія). Він не дуже потужний (141 к. с.), тобто показати відмінний результат вдалося завдяки добре налаштованим шасі та системі стабілізації.



До речі, модель попереднього покоління з цією ж силовою установкою показала 74 км/год. "Лосиний" тест журналіст зазначив, що кросовер простий і передбачуваний в управлінні.
12-21-2022, 11:33  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 157   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: