Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Volkswagen представив спецверсію кросовера-кабріолета T-Roc
Автосвіт / Фото

Volkswagen представив спецверсію кросовера-кабріолета T-Roc

Volkswagen представив спецверсію кросовера-кабріолета T-Roc
Volkswagen оголосив прийом попередніх замовлення на T-Roc Cabriolet Edition Grey, спеціальну версію кабріолету T-Roc.

Загалом планують випустити 999 таких автомобілів.

Всі вони будуть пофарбовані у матовий відтінок Iridium Grey, доповнений чорними акцентами. Зокрема, у чорний пофарбовані корпуси дзеркал заднього виду, дверні ручки, спойлер, декоративні планки, шильдики та 18,0-дюймові колісні диски Grange Hill.

Volkswagen T-Roc Cabriolet Edition Grey побудований на комплектації R-Line, яка вже початково пропонує розширені набір стандартного обладнання. При цьому для спеціальної версії його доповнено.

Спеціальне видання може похвалитися матричними фарами з Dynamic Light Assist, зимовим пакетом з підігрівом керма та камерою заднього виду. Також у арсеналі новинки цілий набір систем активної безпеки та допомоги водієві, таких як помічник утримання смуги руху.

Читайте також: Toyota оновила водневий седан Mirai

Крім того, для Edition Grey запропонований пакет Edition Plus, який включає покращену навігацію, аудіосистему BeatsAudio, адаптивне шасі та 19,0-дюймові колісні диски Suzuka. Укомплектований спеціальний T-Roc Cabriolet 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 148 к.с.



У Німеччині кабріолет серії Edition Grey оцінили у 46 470 євро, з пакетом Edition Plus — у 51 600 євро. Постачання клієнтських автомобілів розпочнеться у лютому 2023 року.
12-24-2022, 04:12  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 306   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: