Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Найшвидші автомобілі у світі порівняли у гонці по прямій (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Найшвидші автомобілі у світі порівняли у гонці по прямій (ВІДЕО)

Найшвидші автомобілі у світі порівняли у гонці по прямій (ВІДЕО)
Ентузіасти влаштували одні з найбільш видовищних перегонів по прямій у світі.

Для заїзду вони вибрали електромобілі Lucid Air Sapphire та Tesla Model S Plaid, а також гіперкар Bugatti Chiron Pur Sport. Відео драг-рейсингу опублікували на YouTube-каналі Hagerty.

Найшвидша версія Tesla Model S Plaid має потужність 1 020 к. с. Lucid Air Sapphire був створений для конкуренції з цим електромобілем. Його електромотори видають 1 200 к. с. Протистояв електрокарам неймовірний гіперкар Bugatti Chiron Pur Sport із потужністю 1 479 к. с.



Результати заїзду виявилися несподіваними. Спочатку здавалося, що електромобілі не залишать Bugatti жодного шансу на перемогу. Проте він зміг посісти почесне друге місце.

На першому місці розташувався Lucid Air Sapphire. Електромобіль лідирував увесь заїзд. Останнім до фінішу дістався Tesla Model S Plaid. Електрокар бився з Lucid Air Sapphire за лідерство, але перед фінішною рисою його випередив Bugatti Chiron Pur Sport.

Пізніше ентузіасти вирішили ускладнити завдання Lucid Air Sapphire. Вони зіштовхнули електромобіль з одним із найшвидших мотоциклів у світі — Ducati Panigale V4 SP2.

Читайте також: У покинутому сараї знайшли старовинний Mercedes без пробігу

Зрештою електрокар зміг упоратися і з ним.



12-28-2022, 18:39  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 327   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: