Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Старі BMW X5, Porsche Cayenne та Range Rover порівняли на бездоріжжі (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Старі BMW X5, Porsche Cayenne та Range Rover порівняли на бездоріжжі (ВІДЕО)

Ентузіасти порівняли два популярні кросовери та позашляховик з 2000-х на бездоріжжі.

Вони вибрали вживані BMW X5, Porsche Cayenne та Range Rover. Відео заїздів з'явилося на каналі YouTube Carwow.

BMW X5, Porsche Cayenne та Range Rover у 2000-х були одними з найдорожчих у своєму класі. Зараз ці моделі можна купити в кілька разів дешевше від початкової ціни.

Для ролика взяли Porsche Cayenne першого покоління з атмосферним 4,5-літровим двигуном V8. Він видає 335 к. с. і 420 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.

BMW X5 також оснащується атмосферним V8, але об'ємом 4,4 літра з потужністю 286 к. с. і крутним моментом 440 Нм. На кросовер встановлено шестиступінчасту автоматичну коробку передач.

Єдиний позашляховик у гонці Land Rover Range Rover оснащується 3,0-літровим турбодизелем на 175 к. с. і крутний момент 390 Нм. Він працює в парі з п'ятиступінчастою автоматичною коробкою передач із гідротрансформатором.



Правила заїздів такі: у кожній гонці переможець отримує три очки, за друге місце дають два очки, а за останнє одне очко. Якщо авто не дістається фінішу, то очки не присуджуються. Перемагає модель, яка заробила найбільше очок.

Читайте також: У покинутому сараї знайшли старовинний Mercedes без пробігу

Заїзди виявилися не простими. Усі авто показали свій максимум і навіть зазнали незначних пошкоджень.
12-30-2022, 06:38  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 582   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: