Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Компанія Nio показала зарядну станцію нового покоління (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Компанія Nio показала зарядну станцію нового покоління (ВІДЕО)

Компанія Nio показала зарядну станцію нового покоління (ВІДЕО)
Компанія Nio на заході Nio Day 2022 показала свою нову зарядну станцію для електромобілів, яка може заряджати автомобіль потужністю до 500 кВт при струмі до 660 А.

Така станція зможе зарядити акумулятор машини від 10% до 80% лише за 12 хвилин. Такі дані вказує сама Nio, щоправда, не уточнюючи, яка ємність має бути задля досягнення таких показників.

Компанія зазначає, що такі зарядні станції будуть сумісні з автомобілями інших брендів. При цьому ті 12 хвилин будуть доступні для машин, побудованих на основі платформ з напругою 800 В, тоді як 400-вольтові машини зможуть заряджатися в тому ж діапазоні за 20 хвилин. Знову ж таки, компанія не конкретизує ємність акумулятора.



Самі зарядні станції, крім іншого, оснащені екраном діагоналлю 15,6 дюйма для відображення корисної інформації. Чи є зараз у самої Nio в асортименті машини, що підтримують зарядку потужністю 500 кВт, не уточнюється.

Читайте також: У покинутому сараї знайшли старовинний Mercedes без пробігу

Також компанія розширює можливості своїх станцій із заміни акумуляторів, щоб на день можна було проводити до 408 замін. Нові зарядні станції потужністю 500 кВт та модернізовані станції заміни батарей будуть доступні у березні 2023 року.
12-30-2022, 16:27  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 302   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: