Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Бюджетну Honda перетворили на копію рідкісного спорткара Porsche 356 (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Бюджетну Honda перетворили на копію рідкісного спорткара Porsche 356 (ВІДЕО)

Бюджетну Honda перетворили на копію рідкісного спорткара Porsche 356 (ВІДЕО)
Класичні Porsche змушують серця багатьох автолюбителів у всьому світі битися частіше, але дозволити їх собі можуть далеко не всі.

Ентузіаст із Індії побудував бюджетну репліку раритетного 356 Speedster із нуля в себе вдома. Результат роботи показали на YouTube каналі Talking Cars.

Перш ніж почати створення репліки Porsche 356 Speedster, ентузіаст детально вивчив оригінальну модель. Він спланував складання моделі та вибрав "донора".

Репліка спортивного автомобіля побудована на базі компактного седана Honda City з автоматичною коробкою передач. Щоб встановити двигун ззаду, інженер створив спеціальний каркас. Підвіска авто була збудована з нуля.



Для створення кузова ентузіаст знайшов 3D-зображення оригінального Porsche 356 Speedster. Його виготовили зі скловолокна, а вся робота зайняла чотири роки.

Читайте також: Названі вживані кросовери та позашляховики з дуже дорогим обслуговуванням

Результат вийшов неймовірним. Багато автолюбителів і перехожих не відразу здогадуються про те, що перед ними не справжній Porsche 356 Speedster. Проте творець авто планує зробити його ще кращим.
01-6-2023, 16:42  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 293   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: