Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий Range Rover із тріском провалив «лосиний тест» (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Новий Range Rover із тріском провалив «лосиний тест» (ВІДЕО)

Журналісти іспанського видання 77km провели черговий «лосиний тест», в якому перевірили маневровість кросовера Range Rover п’ятого покоління з гібридною трансмісією.

У результаті автомобіль з тріском провалив тест.

Під час першої спроби фахівці спробували розігнатися до 76 км/год та здійснити маневри після об’їзду перешкод, але автомобіль швидко втратив зчеплення з дорогою. Потім було ще кілька невдалих спроб об’їхати конуси. У підсумку журналістам вдалося пройти тест лише на швидкості 63 км/год.

На такій швидкості недостатня обертовість відчувалася помітно менше, хоча електронна система стабілізації все одно відпрацьовувала занадто інтенсивно і знижувала швидкість передніх коліс.



Читайте також: Tesla у 2022 році виробила понад мільйон електрокарів

Це вже не перший автомобіль з електричною установкою, який провалює «лосиний тест». На початку 2022 року журналісти того ж видання випробували повністю електричний кросовер Mercedes-Benz EQS і він також не зміг об’їхати конуси на швидкості 77 км/год – експерти змогли подолати трасу лише на мінімальній для випробування швидкості 72 км/год.




01-7-2023, 04:14  
Джерело: newsyou.info
Переглядів: 176   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: