Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У США презентували шалений 1800-сильний гіперкар для треку (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

У США презентували шалений 1800-сильний гіперкар для треку (ВІДЕО)

У США презентували шалений 1800-сильний гіперкар для треку (ВІДЕО)
Hennessey Performance представила екстремальну версію гіперкара Venom F5.

Модифікація Revolution отримала багато доробок, які допоможуть покращити час проходження кола на треку. Про це розповіли на сайті CarBuzz.

Hennessey Venom F5 Revolution, як і стандартна версія, оснащується 6,6-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом, потужністю 1817 к. с. Трекова модифікація стала легшою і отримала більше притискної сили.

У Hennessey заявили, що Venom F5 Revolution важить менше, ніж 1360 кг. Активне заднє антикрило забезпечує 362 кг притискної сили на швидкості 300 км/год та 635 кг при досягненні швидкості 400 км/год.

Спереду встановили масивний карбоновий спліттер, який максимально притискає передню частину гіперкара до землі. Також з'явився новий центральний повітрозабірник на даху, що допомагає охолоджувати двигун.

Підвіску допрацювали для їзди по треку. Амортизатори можна самостійно регулювати за допомогою інструментів.



Крім цього, Hennessey Venom F5 Revolution отримав нові ковані легкосплавні диски. З'явилася і цифрова бортова система телеметрії, яка може вимірювати час кола, інтервали, перевантаження та багато іншого.

Читайте також: Презентовано інноваційний автомобіль Sony (ВІДЕО)

Вартість трекового гіперкара складає 2,7 мільйона доларів. За словами Hennessey, багато екземплярів вже розпродано. Усього буде випущено 24 одиниці Venom F5 Revolution.

01-11-2023, 09:42  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 309   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: