Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Nissan Leaf вдалося розрядити проїхавши всього 35 кілометрів (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Nissan Leaf вдалося розрядити проїхавши всього 35 кілометрів (ВІДЕО)

Nissan Leaf вдалося розрядити проїхавши всього 35 кілометрів (ВІДЕО)
35 кілометрів – це запас ходу електромобіля Nissan при їзді на максимальній швидкості.

Автори YouTube-каналу Auto Trader провели експеримент із вживаним Nissan Leaf – виявилося, що при русі на максимальній швидкості електрокар втрачає заряд вже за кілька десятків кілометрів. У випробуваннях брав участь Leaf 2012 випуску з пробігом 115 тисяч кілометрів. Оскільки електрокар дуже старий, він проїжджає на одному заряді батареї близько 106 кілометрів, а якщо розігнатися – то втричі менше, приблизно 35 кілометрів. За бортом під час тестів була мінусова температура (близько -3 градусів за Цельсієм).

Тести проводились на трасі. Там старенький Leaf вдалося розігнати до 159 кілометрів на годину – на цій швидкості він проїхав 4,9 кілометра, після чого бортовий комп’ютер попередив, що запас ходу залишився лише на 39 кілометрів. Після цього електрокар став поступово сповільнюватися – спочатку до 156 кілометрів на годину, потім до 153 і 151. Проїхавши треком у режимі випробувань 27 кілометрів, електрокар вже не міг розвивати швидкість понад 150 кілометрів на годину.



Коли Leaf подолав 32,6 кілометра, бортовий комп’ютер попередив про обмеження потужності електромотора і швидкість почала стрімко знижуватися. В результаті в ході тестів електромобіль подолав на максимальній швидкості відстань 34,7 кілометра, перш ніж батарея розрядилася.

Читайте також: Презентовано інноваційний автомобіль Sony (ВІДЕО)

Nissan Leaf є на ринку вже 12 років, і нинішнє покоління моделі, яке продається з 2017 року, може стати останнім. За інсайдерською інформацією, прямого спадкоємця у електричного хетчбека не буде. Справа в тому, що основним ринком для моделі залишається Європа, і попит на електрокар там знижується. Так, за перший квартал 2022-го вдалося реалізувати близько 8,8 тисяч машин, що на 16,3 відсотка менше від результату за той же період попереднього року.




01-13-2023, 01:09  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 162   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: