Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В Афганістані представили оригінальний суперкар із двигуном від Toyota Corolla (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

В Афганістані представили оригінальний суперкар із двигуном від Toyota Corolla (ВІДЕО)

В Афганістані представили оригінальний суперкар із двигуном від Toyota Corolla (ВІДЕО)
Таліби представили свій перший суперкар Mada 9.

Його розробка тривала 5 років, а під капотом розташований двигун від Toyota Corolla. Подробиці про автомобіль розповіли на сайті DailyMail.

Прототип суперкара спроєктували та побудували 30 інженерів компанії ENTOP та Кабульського професійно-технічного інституту Афганістану. Розробники поки що не поділилися динамічними характеристиками Mada 9.

Представник Талібану Забіхулла Муджахід заявив, що будівництво суперкара було "честю" для всього Афганістану. Він зазначив, що у розробці допоміг Департамент професійної освіти.



На презентації Mada 9 суперкар стояв нерухомо. Силова установка та інтер'єр потребують значних доробок.

Автори авто поділилися, що двигун Toyota Corolla був модифікований. Проте остаточний варіант Mada 9 має отримати електричну силову установку.

Читайте також: Презентовано інноваційний автомобіль Sony (ВІДЕО)

Генеральний директор ENTOP Мохаммад Різа Ахмаді сподівається, що суперкар "донесе до людей цінність знань" і допоможе підвищити імідж Афганістану на світовій арені. Він додав, що готовий суперкар спершу продаватимуть в Афганістані, а потім і в інших країнах.
01-13-2023, 13:52  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 347   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: