Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Індійська Tata готує сімейство недорогих електрокросоверів
Всі новини / Автосвіт

Індійська Tata готує сімейство недорогих електрокросоверів

Індійський автовиробник Tata Motors на виставці Auto Expo 2023 представив кілька новинок.

Концерн готує сімейство недорогих електрокросоверів із багатим оснащенням.

Подробиці розповіли на сайті Autocar India.

Tata Sierra

Електричний позашляховик Sierra стане флагманською моделлю у новій лінійці електромобілів бренду. Він покликаний скласти конкуренцію позашляховикам середнього розміру, таким як Toyota RAV4 та Mazda CX-5.

Tata не поділилися технічними подробицями про модель. Проте журналісти дізналися, що запас ходу становитиме понад 400 км на одному заряді.

Tata Sierra отримав агресивний прямокутний дизайн із тонкими фарами. Задні ліхтарі виконані у вигляді світлодіодної смуги.

Концепт показав неймовірно технологічний інтер'єр. Замість декору з дерева на передній панелі проростають рослини.

В інтер'єрі відсутні фізичні кнопки. Керування функціями автомобіля здійснюється за допомогою сенсорних дисплеїв.



Tata Harrier EV

Також на Auto Expo 2023 році Tata показала концепт Harrier EV. Це середньорозмірний електричний кросовер зі стильним дизайном.

Harrier EV надійде у продаж на ринок у 2024 році. Він поставлятиметься з двомоторною установкою та системою повного приводу.

Електрокросовер використовує архітектуру Omega, яку створили спільно з Land Rover. Harrier EV отримає не тільки підтримку швидкого заряджання, але й функцію заряджання інших електромобілів.

Очікується, що Harrier EV матиме ємність акумулятора приблизно 60 кВтгод. Реальний запас ходу становитиме приблизно 400-500 км.

Дизайн Tata Harrier EV вийшов складнішим, ніж у Sierra. Спереду розташовані вузькі фари, з'єднані світлодіодною смугою, а під ними встановлена фальшива решітка радіатора. Позаду встановлений потужний спойлер і ліхтарі незвичайної форми.

Купеподібний електрокросовер Curvv SUV coupe стане молодшою моделлю у новій лінійці Tata. Він відрізняється плавним силуетом і стильним дизайном.

Tata Curvv SUV coupe надійде у продаж вже у 2024 році. Він отримає два варіанти силових агрегатів — електричний і гібрид.

Читайте також: У Китаї розробили незвичайний автомобіль для молодих мам

Електрокросовер отримав скошену лінію даху, який плавно переходить у багажник. Спереду встановлені дворівневі фари та незвичайна фальшива решітка радіатора.
01-15-2023, 10:48  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 258   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: