Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Три Volkswagen Golf R позмагались у заїзді по прямій (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Три Volkswagen Golf R позмагались у заїзді по прямій (ВІДЕО)

Три Volkswagen Golf R позмагались у заїзді по прямій (ВІДЕО)
Блогери влаштували заїзд по прямій між трьома поколіннями зарядженого хетчбека Volkswagen Golf.

Усі автомобілі були модифіковані своїми власниками. Відео гонки опублікували на YouTube-каналі OFFICIALLY GASSED — OG.

Volkswagen Golf R є найпотужнішою і найшвидшою версією популярного хетчбека. Вперше модифікація з'явилася на шостому поколінні моделі у 2009 році. Також існувала версія R32 із 3,2-літровим двигуном VR6, яка пропонувалася для четвертого та п'ятого поколінь.

Щоб порівняти, яке покоління Volkswagen Golf R є найшвидшим, блогери влаштували драг-рейсинг. Щоб вирівняти шанси на перемогу, для заїзду обрали модифіковані хетчбеки.



Першим учасником є Golf R шостого покоління. Він оснащений 2,0-літровим двигуном із турбонаддувом із модифікаціями Stage 3. З усіма доробками потужність вдалося збільшити до 450 к. с.

Другим претендентом став Golf R сьомого покоління. Його 2,0-літровий турбодвигун модернізували тюнінг-комплектом Stage 2, який забезпечує потужність 420 к. с.

Останнє восьме покоління Golf R також оснащується 2,0-літровим двигуном із турбонаддувом. Хот-хетч отримав тюнінг-пакет Stage 1. Зрештою потужність вдалося збільшити до 400 к. с.

Читайте також: У Китаї представили електрокросовер за ціною Дастера з великим запасом ходу

У заїзді з ходу Volkswagen Golf R шостого покоління хоч і відстав на початку гонки, зміг дістатися фінішу першим. Другим прийшов Golf R сьомого покоління, а найважчий Golf R восьмого покоління фінішував останнім.


01-20-2023, 03:09  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 209   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: