Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В Україні з'явилися недорогі електрокросовери за $15 000
Всі новини / Автосвіт

В Україні з'явилися недорогі електрокросовери за $15 000

В Україні з'явилися недорогі електрокросовери за $15 000
На українському ринку з'явились електромобілі Dongfeng EX1 Pro.

Бюджетні компактні кросовери коштують в еквіваленті 14 500 — 15 500 доларів. Про це повідомляє сайт Ampercar.

Dongfeng EX1 Pro — китайська ліцензійна копія електромобіля Renault City K-ZE. У Європі у неї є близнюк Dacia Spring Electric.

Кросовер Dongfeng EX1 Pro досягає 3,7 м у довжину та важить менше від тонни. Він відрізняється підтягнутим дизайном із короткими звисами кузова та розширеними крилами. Нижня частина кузова прикрита пластиковими захисними накладками.

Салон Dongfeng EX1 Pro є досить простим. Електрокар розрахований на чотирьох осіб і має місткий 300-літровий багажник. В авто цифровий спідометр, а на центральній панелі встановлений 8-дюймовий тачскрин. Базова версія отримала кондиціонер, парктронік та ESP, а топова — навігацію та камеру заднього виду.



Китайський електромобіль оснащений 45-сильним двигуном і здатний розвинути 105 км/год і розганяється до 100 км/год за 12,1 с. Акумуляторна батарея місткістю 27 кВт-год забезпечує запас ходу 270 км, а її швидка зарядка на 80% займає 50 хвилин.

Читайте також: У Китаї представили електрокросовер за ціною Дастера з великим запасом ходу

До речі, у Китаї вже з'явилася оновлена версія моделі. У неї покращено салон, розширено комплектацію та встановлено збільшену батарею.
01-26-2023, 16:51  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 153   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: