Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » На аукціон виставили дуже рідкісний суперкар Lamborghini зіркового співака
Автосвіт / Фото

На аукціон виставили дуже рідкісний суперкар Lamborghini зіркового співака

На аукціон виставили дуже рідкісний суперкар Lamborghini зіркового співака
У Парижі на аукціон RM Sotheby's виставили знаменитий Lamborghini Countach 1977 року.

За суперкар планують виручити щонайменше мільйон доларів. Історію авто розкрили на офіційному сайті аукціонного будинку.

Ранніші Lamborghini Countach LP400 є рідкісними і цінними версіями легендарної моделі. Усього випустили приблизно 157 таких купе. Але саме цей автомобіль цікавий тим, що належав знаменитому співаку Роду Стюарту.

Рокер вирішив купити Lamborghini Countach під час гастролей в Австралії — він просто не хотів брати авто напрокат. Екзотичний суперкар дуже припав співакові до душі й після закінчення гастролей він забрав його із собою в Лос-Анджелес.

У США авто модернізували — переставили кермо з правого на лівий бік і встановили знімний дах. Пізніше Lamborghini Countach вирушив разом зі своїм власником до Великої Британії. Рід Стюарт зберігав авто 25 років, а після цього він кілька разів змінював власників. У 2021 році його вже продавали на аукціоні за 944 000 доларів, а тепер воно має стати ще дорожчим.



Lamborghini Countach LP400 випускали з 1974 до 1979 року. Це перша модель італійської марки із фірмовими "гільйотинними" дверима. Ще однією особливістю авто є перископ замість салонного дзеркала заднього виду.

Читайте також: У Китаї представили електрокросовер за ціною Дастера з великим запасом ходу

Суперкар Lamborghini оснащений 4,0-літровим 375-сильним V12 та 5-ступінчастою механічною КПП. Він розганяється до 100 км/год за 6 с і розвиває 290 км/год.
01-27-2023, 08:36  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 401   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: