Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий Renault Espace 2023 показали до прем'єри
Автосвіт / Фото

Новий Renault Espace 2023 показали до прем'єри

В інтернеті з'явилися рендери Renault Espace шостого покоління.

Його презентують навесні і вже підтверджено, що він буде не мінівеном, а кросовером. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Оскільки попит на мінівени падає, а популярність кросоверів зростає, новий Renault Espace змінить формат. У лінійці марки він займе нішу Renault Koleos, який незабаром знімуть із виробництва.
Новий Renault Espace 2023 показали до прем'єри

По суті новий Espace стане подовженою семимісцевою версією кросовера Renault Austral. У Renault вирішили піти шляхом марки Peugeot, в лінійці якої є кросовери 3008 і 5008.



Судячи з рендерів, кросовер Renault Espace мало відрізнятиметься від Austral. У нього такі ж С-подібні фари, широкі грати радіатора та рельєфні боковини. Впізнається авто за подовженим заднім звисом.

Новий Renault Espace буде на 200 мм довшим за Austral (4710 мм), а колісна база додасть 70 мм – до 2737 мм. Це дозволить додати третій ряд сидінь у салоні, а об'єм багажника перевищить 500 л. Віртуальну панель приладів та великий 12-дюймовий тачскрін також запозичать у молодшого брата.

Читайте також: BMW не буде найближчим часом випускати пікапи

Renault Espace 2023 буде збудовано на платформі CMF-CD. Його оснащуватимуть бензиновими турбомоторами об'ємом 1,3 л (140 і 158 к. с.), а також 200-сильною гібридною установкою.
02-7-2023, 16:54  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 842   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: