Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Спортивний пікап Toyota перетворили на будинок на колесах для екстремальних умов
Автосвіт / Фото

Спортивний пікап Toyota перетворили на будинок на колесах для екстремальних умов

Спортивний пікап Toyota перетворили на будинок на колесах для екстремальних умов
Новий Toyota Hilux 2023 отримав оригінальну версію.

Пікап перетворили на будинок на колесах для найсуворіших умов.

Про це повідомляє сайт Carscoops.

Незвичайний тюнінг Toyota Hilux виконали в ательє Direct Cars і назвали проєкт BR75. За основу взяли новий заряджений варіант Hilux GR Sport з 224-сильним турбодизелем і покращеною прохідністю.

Замість вантажної платформи пікап Toyota отримав великий житловий модуль, причому доступ у нього відкрито із салону. Тут встановлені велике ліжко для двох дорослих і розкладний диван для двох дітей.



Усередині з'явилися багато шаф для поклажі. Також усередині облаштований невеликий санвузол із раковиною і душем. В обробці використано дерево, а підлога покрита кахлем.

Toyota Hilux BR75 отримав потужний кондиціонер із фільтром салону, а також баки для води на 85 та 20 л. Електроустаткування живиться від окремого акумулятора, а також від сонячних панелей на даху.

Читайте також: BMW не буде найближчим часом випускати пікапи

За доплату запропоновані позашляхові шини й оригінальний причіп, створений зі знятого кузова Toyota Hilux. Купити автобудинок можна за ціною від 83 900 до 95 100 доларів.
02-7-2023, 23:28  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 347   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: