Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Електричний кросовер SsangYong Torres вийшов на зимові випробування
Автосвіт / Фото

Електричний кросовер SsangYong Torres вийшов на зимові випробування

Електричний кросовер SsangYong Torres вийшов на зимові випробування
Компанія SsangYong відмовилася від колишнього найменування і пише новий розділ своєї історії під іншою назвою.

Незважаючи на ренеймінг, тести нових продуктів тривають: кросовер Torres з електричною трансмісією, що вперше засвітився в жовтні минулого року, вийшов на зимові тести.

Torres – автомобіль, який у модельній лінійці корейського автовиробника посідає місце між Korando (4,45 м) та Rexton (4,85 м).

Інформації про трансмісію нового e-Torres поки немає, але в основі “Торреса” лежить платформа компактнішого “Корандо”, що зумовлює технічну спорідненість.

Донорська модель має електричну версію, “начинка” якої дістанеться електричному Torres. Тому очікується 190-сильний електромотор з піковим моментом 360 Нм, встановленим на передній осі. Повнопривідних версій Korando e-Motion немає, їх не буде і у майбутньої новинки, що доводять фотографії задньої підвіски.



Місткість батареї Korando e-Motion становить майже 61,5 кВт-год, чого вистачає на 271-336 км залежно від умов та манери водіння. “Торес” більший, тому, за умови, що акумулятор буде таким же, його автономність виявиться нижчою.

Читайте також: BMW не буде найближчим часом випускати пікапи

На нових “шпигунських” фото, опублікованих Motor1, відображена частина салону: рульове колесо, “приборка” та мультимедіа.
02-8-2023, 15:42  
Джерело: newsyou.info
Переглядів: 328   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: