Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Mercedes Sprinter став електромобілем
Автосвіт / Фото

Mercedes Sprinter став електромобілем

Mercedes Sprinter став електромобілем
Лінійку Mercedes-Benz Sprinter 2023 доповнив новий електричний варіант.

Комерційна модель надійде у продаж із другої половини нинішнього року й буде представлена у 60 країнах світу. Деталі новинки розкрили на офіційному сайті німецької марки.

Новий Mercedes eSprinter (саме так названий електрокар) запропонують у версіях потужністю 136 і 204 к. с. з крутним моментом 400 Н∙м.

На вибір будуть доступні літій-залізо-фосфатні батареї ємністю 56, 81 та 113 кВт∙год і в останньому випадку запас ходу складе приблизно 400 км. Заряджання в швидкому режимі (потужністю до 115 кВт) займе від 28 до 42 хвилин.



Візуально електромобіль Mercedes Sprinter нічим не відрізняється від стандартної дизельної моделі. Його запропонують у двох варіантах за довжиною та з вантажопідйомністю до 2 тонн. Можна буде вибрати фургон із вантажним відсіком об'ємом 14 куб. м або голе шасі, на яке можна встановити кузов чи кунг.

Читайте також: BMW не буде найближчим часом випускати пікапи

Салон Mercedes eSprinter також практично не змінився. Головне нововведення всередині — стандартний сенсорний дисплей мультимедійної системи MBUX із голосовим керуванням.
02-8-2023, 23:39  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 207   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: