Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Рідкісне американське авто за мільйон доларів 50 років простояло занедбаним у гаражі (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Рідкісне американське авто за мільйон доларів 50 років простояло занедбаним у гаражі (ВІДЕО)

Рідкісне американське авто за мільйон доларів 50 років простояло занедбаним у гаражі (ВІДЕО)
У США випадково виявили справжній автомобільний скарб – раритетний Duesenberg J 1931 року.

Розкішний кабріолет пів століття не виїжджав на дороги. Про ексклюзивне авто розповіли на Youtube-каналі Nobody's Show.

Кабріолет знайшов колекціонер та реставратор Duesenberg J Даг Прей – його сім'ї зараз належать права на знамениту марку. Йому зателефонувала власниця авто та розповіла, що кабріолет стоїть у її гаражі вже понад 50 років.

Даг Прей відразу ж приїхав до жінки і встановив, що вона володіє Duesenberg J 1931 із замовленим кузовом від ательє Murphy. Таких кабріолетів випустили лише 25.

Автомобіль непогано зберігся, але його задній бампер довелося зняти, адже він не поміщався у гараж. Машину викупили і планують відновити її двигун, а потім виставити на одному з ретро-шоу. Після цього Duesenberg вирушить на реставрацію. За попередніми оцінками, вартість такого кабріолету в хорошому стані становить мільйон доларів.

Duesenberg були американською відповіддю Rolls-Royce і Bentley і в 30-х вважалися одними з найдорожчих і найрозкішніших у світі. Серед їхніх власників – мільйонери, королі та зірки Голлівуду. Як правило, для Duesenberg замовляли кузови ексклюзивного дизайну.



Представницький Duesenberg J випускали у 1928-1937 роках і всього зібрали лише 445 таких авто із 6,7-літровою вісімкою на 265 к. с.

Читайте також: В Україну офіційно привезуть дизельний пікап Peugeot Landtrek з “понижайкою” та круговим оглядом

Максимальна швидкість моделі складає 185 км/год.

02-24-2023, 07:39  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 2 887   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: