Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий кросовер Chery Tiggo 9 розбили на краш-тесті (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Новий кросовер Chery Tiggo 9 розбили на краш-тесті (ВІДЕО)

Новий кросовер Chery Tiggo 9 розбили на краш-тесті (ВІДЕО)
Компанія Chery провела краш-тести флагманського кросовера Chery Tiggo 9, який буде офіційно анонсований лише цього тижня, проте його зображення та характеристики вже відомі.

Компанія розбила кілька кросоверів, використавши різні методики. Фронтальне зіткнення з повним перекриттям було проведено за стандартами C-NCAP. Удар із перекриттям 25% взяли у китайського інституту страхування C-IASI.

Зіткнення з візком із перекриттям 50% та бічні удари були виконані за методикою Euro-NCAP.

Як повідомляється, під час краш-тестів оцінювали безпеку та пошкодження водія та пасажирів Chery Tiggo 9. Оцінка електронних асистентів та безпеки пішоходів не проводилася.

Chery Tiggo 9 впорався зі зіткненням із повним перекриттям на швидкості 50 км/год. Передні стійки, які відповідають за безпеку водія та пасажира переднього ряду, уникли деформації. Також вони витримали удари з перекриттям 25% та 50%.



Бічні удари Chery Tiggo 9 теж витримав добре, середня стійка не прогнулась до салону, хоча двері помітно деформувалися. Втім після удару їх можна було відкрити. Подушки безпеки спрацьовували коректно у штатному режимі.

Читайте також: В Україну офіційно привезуть дизельний пікап Peugeot Landtrek з “понижайкою” та круговим оглядом

У кожному краш-тесті Tiggo 9 отримав максимальну оцінку, що відповідає п’яти зіркам. Кузов автомобіля на 85% складається з високоміцної сталі, 16% з якої термоформована сталь.

Презентація машини відбудеться 27 лютого, днями ми публікували нові якісні зображення.
02-24-2023, 16:43  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 324   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: