Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Hyundai показали авангардного конкурента Skoda Octavia та Toyota Corolla
Автосвіт / Фото

Hyundai показали авангардного конкурента Skoda Octavia та Toyota Corolla

Hyundai показали авангардного конкурента Skoda Octavia та Toyota Corolla
Опубліковано перші фото нового Hyundai Elantra. Седан С-класу пройшов плановий фейсліфтінг.

Про це повідомляє офіційний сайт південнокорейської марки.

Новий Hyundai Elantra 2024 зберігає авангардний гранований дизайн із клиноподібним профілем. Впізнати седан можна за вужчими решітками радіатора, агресивним переднім бампером і довгастими фарами. Позаду освіжили ліхтарі. Заряджений варіант Hyundai Elantra N оновлять пізніше і він виразніший на вигляд.



Салон Hyundai Elantra 2024 фактично залишився тим самим. Зміни зводяться до нових варіантів обробки екологічно чистими матеріалами.

Седан Hyundai Elantra збереже бензинові мотори об'ємом 1,6 л (127 і 180 к. с.) та 2,0 л (160 к. с.), а також 141-сильну гібридну установку. Спортивний автомобіль Elantra N збереже турбомотор на 280 к. с.

Залежно від версії, моделі доступні 6-ступінчаста механічна та автоматична КПП, варіатор або робот із двома зчепленнями.

Читайте також: Ford знайшли ефективний спосіб збільшення запасу ходу електромобілів (ВІДЕО)

Новий Hyundai Elantra надійде у продаж на батьківщині у Південній Кореї з весни, а в інших країнах з'явиться у другому півріччі. Конкурентами моделі стануть Skoda Octavia та Toyota Corolla.

02-28-2023, 10:33  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 750   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: