Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Geely представив перший автомобіль на ОС Meizu
Автосвіт / Фото

Geely представив перший автомобіль на ОС Meizu

Geely представив перший автомобіль на ОС Meizu
Ще у далекому 2016 році китайський автомобільний гігант Geely представив свій черговий бренд Lynk&Co, який був анонсований у Швейцарії спільно з компанією Volvo.

Тоді виробник заявив, що сконцентрується на молодіжній аудиторії, надаючи можливість користуватися автомобілем за підпискою.



З того часу бренд представив шість транспортних засобів, а вчора, 13 березня, було анонсовано нову модель під лаконічною назвою 08 — досить стильний позашляховик зі спортивним кузовом, який побудували на електричній платформі EV CMA 2.0 від Geely. Але головна особливість новинки навіть не в кузові, інтер’єрі чи новій платформі від китайського гіганта.

Основна перевага електричного позашляховика Lynk&Co 08 полягає в тому, що цей транспортний засіб надає потенційному покупцеві доступ до операційної системи Meizu Flyme Auto. Відповідно, це перший у світі автомобіль, який випускають на базі операційної системи від колись досить відомого мобільного бренду, що робить новинку настільки цікавою.

Співробітники бренду заявили, що дана система дозволить користуватися досить широким набором мультимедійних функцій та можливостей, плюс раніше в Geely повідомляли, що Meizu Flyme Auto виступає деяким аналогом Android Auto та Apple CarPlay, лише від підконтрольної компанії.

Нещодавно компанія Geely, що володіє брендом Meizu, яка після завершення угоди минулого року розширила мобільну операційну систему Meizu Flyme до Meizu Flyme Auto, щоб її можна було встановлювати на автомобілі. Крім того, варто розуміти, що нова платформа EV CMA 2.0 має на увазі, що виробник буде випускати не тільки електричні транспортні засоби, але і гібриди, що підключаються з живленням від батареї, які повинні з’явитися трохи пізніше повністю електричного транспортного засобу.

Читайте також: Geely показали стильний електрокар із автопілотом

При цьому виробник натякнув, що новинка продаватиметься не лише на території Китаю, але офіційного анонсу для європейського ринку Geely поки що не зробила.

03-16-2023, 17:53  
Джерело: apostrophe.ua
Переглядів: 270   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: