Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » На аукціон виставили заряджений універсал Volvo культового оскароносного актора
Автосвіт / Фото

На аукціон виставили заряджений універсал Volvo культового оскароносного актора

На аукціон виставили заряджений універсал Volvo культового оскароносного актора
На аукціон Bring a Trailer виставили модифікований універсал Volvo 740 Turbo 1988 року випуску, що належав актору та режисеру Полу Ньюману.

Про авто розповіли на сайті аукціонного будинку.



Пол Ньюман був великим любителем швидких автомобілів. Після зйомок фільму "Переможці" 1969 року актор почав брати участь у реальних автоперегонах.

Ньюман володів відразу кількома універсалами Volvo. Всі вони були модифіковані згідно з його перевагами.

Виставлений на продаж Volvo 740 Turbo втратив заводський 2,3-літровий турбований чотирициліндровий двигун потужністю 150 к.с. Його замінили на 3,8-літровий V6 із турбонаддувом від Buick Grand National, який після модернізації видає 320 к.с. Він працює в парі з п'ятиступінчастою механічною коробкою перемикання передач від Pontiac Firebird.

На універсал також встановили нові амортизатори та пружини Bilstein. Стандартні 16-дюймові колісні диски взуті у шини BFGoodrich g-Force Comp-2 A/S.

Автомобіль добре зберігся і повністю обслужений, але на ньому є сліди експлуатації. Його пробіг становить 122310 км.

Читайте також: Geely показали стильний електрокар із автопілотом

До кінця торгів за модифікований Volvo 740 Turbo залишилося три дні. Наразі максимальна ставка за лот становить 25 тисяч доларів.
03-16-2023, 22:38  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 159   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: