Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » IIHS провів краш-тести середньорозмірних позашляховиків (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

IIHS провів краш-тести середньорозмірних позашляховиків (ВІДЕО)

IIHS провів краш-тести середньорозмірних позашляховиків (ВІДЕО)
Американський страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS) провів серію ускладнених краш-тестів середньорозмірних позашляховиків, які користуються популярністю серед автомобілістів.

Усього протестували 13 представників даного сегменту.



Експерти наголосили на тесті з помірним перекриттям, взявши до уваги безпеку пасажира в другому ряду, що сидить позаду водія. У результаті лише чотири позашляховики змогли показати хороший результат і отримали найвищу оцінку.

Оцінку «Добре» (це найвищий бал) у цих краш-тестах отримали Ford Explorer, Ford Mustang Mach-E, Subaru Ascent та Tesla Model Y. Оцінку «Прийнятно» не отримала жодна з моделей, що тестуються. А ось рейтинг «Маргінально» отримав Chevrolet Traverse, Toyota Highlander та Volkswagen Atlas.

Читайте також: Geely показали стильний електрокар із автопілотом

Найгірше себе проявили Jeep Wrangler, Jeep Grand Cherokee, Honda Pilot, Hyundai Palisade, Mazda CX-9 та Nissan Murano. Згідно зі свідченнями датчиків, у разі зіткнення пасажири другого ряду в цих авто можуть отримати травми голови, шиї, грудей та живота.





03-18-2023, 14:37  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 206   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: